Kurumlar Arası Yurt İçi ve Yurt Dışı Yatay Geçiş Başvuruları

> 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Kurumlar Arası Genel Not Ortalaması İle Yurt İçi ve Yurt Dışı Yatay Geçiş Başvurusu İçin Tıklayınız.

Üniversitemiz Mutfak, Kantin ve Benzeri Yerler Kiralama İhalesi

Yapı İşleri Teknik Daire Başkanlığı

İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

Kütüphane ve Dokümantasyon

Basın ve Halkla İlişkiler

Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı; araştırma, durum analizi, hedef kitle ve ana mesaj belirleme süreçlerini yürüterek, çağa uygun iletişim teknikleri ile Üniversitemizi görülebilir ve takip edilebilir hale getiren birimdir.

Hukuk Müşavirliği

Hukuk Müşavirliği; Üniversitenin tasarrufları ile Üniversite Birimlerince işlem tesisinde yürürlükteki mevzuata uygun hareket edilmesi, hukuki konular ve mevzuat yorumunda tereddüte düşülen durumlarda mütalaa vermektedir.

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı

Üniversitemizin bilgi teknolojilerinden en üst düzeyde yararlanması için, bu alandaki gelişmeler başkanlığımızca sürekli izlenmektedir.

Üniversitemize Kayıt Bilgileri

I.

Rektörün Mesajı

Çok Değerli Gençler,   Eğitiminize hangi alanda ve hangi Üniversitede devam edeceğinize karar vereceğiniz, yaşamınızın en önemli aşamalarından birindesiniz.

Temizlik Hizmeti Alımı İhalesi

70 Kalem Cihaz, El Aletleri, Makina Teçhizat, Laboratuvar Ekipmani ve Malzemesi Satin Alımı İhalesi

Yüksek Lisans Not Yükseltme Sınavı Duyurusu

2019-2020 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı sonunda Yüksek lisans programlarında başarılı dersi/dersleri bulunan öğrencilere, Üniversite Senatosunun 23.01.

Lisans Not Yükseltme Sınavı Duyurusu

2019-2020 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı sonunda lisans programlarında şartlı başarılı (FX) veya başarılı dersi/dersleri bulunan öğrencilere, Üniversite Senatosunun 23.01.

Üniversite Organizasyon Şeması

Devam Eden Projeler

2020 Yılı 1. Dönem Bilimsel Araştırma Projeleri İçin LütfenTıklayınız. 2020 Yılı 2. Dönem Bilimsel Araştırma Projeleri İçin LütfenTıklayınız. 2019 Yılı 1.

Güvenlik Hizmet Alımı İhalesi

Öğrenci Gezi Formları

Sağlık Hizmetleri

Kurum Doktoru Üniversitemiz bünyesinde Mustafa Nevzat ÖZHAMURKAR Öğrenci Merkezinde haftalık programa uygun olarak muayene hizmeti veren kurum doktoru, gerekli sağlık hizmetlerini yerine getirmektedir.

Yazılım Hizmetleri

1 Elektronik Belge Yönetim Sistemi için lütfen tıklayınız.

6 Adet Bi̇li̇msel Araştırma Projeleri̇ İçi̇n Ci̇haz, El Aletleri̇, Maki̇na Teçhi̇zat, Laboratuvar Eki̇pmanı ve Malzemesi̇ Alımı İhalesi

Start your career

Documents Required For Application

Tuition Fee & Brochures

About University

International Office

Exchange Programs

Accommodation

In addition to the policies and procedures in place, our university makes adjustments and accommodations to meet the individual needs of our disabled students. During registration, our disabled students have priority and are provided staff assistance for campus visits as well.