Diş Hekimliği Fakültesi

Hukuk Fakültesi

Preklinik Laboratuvarı Fantom Preklinik Öğrenci Sistemi ve Preklinik Öğrenci Çalışma Masası 3 Kişilik Mal Alımı İhalesi

Who Can Apply ?

AZAMİ ÖĞRENİM SÜRESİNİ TAMAMLAYAN ÖĞRENCİLERLE İLGİLİ YAZ OKULU DUYURUSU

6569 Sayılı kanun ile 2547 Sayılı kanununa eklenen Geçici 67.

Anatomi Laboratuvarı İçin Model Maket Mal Alımı İhalesi

Hukuk Fakültesi İnşaatı İçin C30/37 Hazır Beton ve İnşaat Demiri Satın Alınacaktır.

Ücretler-DEMO

Hukuk Fakültesi İnşaatı İçin İnşaat Demiri Satın Alınacaktır

1. İlan Metni 2. İdari Şartname 3. Mal Alımı Sözleşmesi 4. Teknik Şartname   İlan tarihi:   06.12.2021 İhale tarihi: 14.12.

HUKUK FAKÜLTESİ İNŞAATI İÇİN POMPALI C30/37 HAZIR BETON SATIN ALINACAKTIR.

1. İlan Metni 2. İdari Şartname 3. Mal Alımı Sözleşmesi 4. Teknik Şartname İlan tarihi:   17.12.2021 İhale tarihi: 24.12.

Interior Architecture and Environmental Design

Architecture

Business Administration

Political Science and Public Administration

Electrical and Electronics Engineering

Industrial Engineering

Civil Engineering

Nutrition and Dietetics

Physiotherapy and Rehabilitation

Üniversitemiz Güvenlik Hizmet Alımı İhalesi

1. İlan Metni 2. İdari Şartname 3. Mal Alımı Sözleşmesi 4. Teknik Şartname İlan tarihi:   11.03.2022 İhale tarihi: 18.03.

ANNOUNCEMENT OF ADMİSSİON OF INTERNATİONAL AND FOREİGN STUDENTS FOR THE 2022-2023 ACADEMİC YEAR

Hukuk Fakültesi İnşaatı İçin Sıhhi Tesisat Malzemesi, Isıtma Tesisat Malzemesi ve İnşaat Malzemesi Alımı İhalesi

1.            İlan Metni 2.            İdari Şartname 3.            Mal Alımı Sözleşmesi 4.

Etkinlikler

Üniversitemizde Empati Etkinliği İçin Lütfen Tıklayınız. Üniversitemizde Dünya Engelliler Günü Etkinliği İçin Lütfen Tıklayınız. Uçurtma Etkinliği İçin Lütfen Tıklayınız.

Üniversitemiz Kantin Ve Benzeri Yerler Kiralama İhalesi

1. İlan Metni 2. İdari Şartname 3. Kiralama Sözleşmesi 4. Kiralama Şartları   İlan tarihi:   25.08.2022 İhale tarihi: 01.09.

Yüksek Lisans Formları

Doktora Formları