Genel Sekreter Özgeçmişi

Adı Soyadı : Erdal KOÇER E-Mail : ekocer@nny.edu.tr İlk, orta ve lise öğrenimlerini Kayseri de tamamladı. Lisans eğitimini Ankara İ.T.İ.

Tanıtım Komisyonu

Ünvanı   Adı Soyadı  Görevi  Prof. Dr.   Hülya UÇAR  Başkan  Doç. Dr.   Fatih ERTUGAY  Üye  Dr. Öğr.

Tanıtım Broşürü Talebi

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi tanıtım materyalleri ve diğer yayınlarımızı, tanitim.basvuru@nny.edu.tr, info@nny.edu.tr eposta adreslerinden talep ettiğiniz taktirde, ilgili belgeler, tanıtım komisyonu tarafından en kısa sürede size ulaştırılacaktır.

Senato Üyeleri

Adı Soyadı  Görevi  Prof. Dr. Kerim GÜNEY  Rektör  Prof. Dr. Ahmet Zeki YILMAZ  Rektör Yardımcısı  Prof. Dr.

E-Posta Hizmetleri

Üniversitemizin akademik ve idari personeli ile lisans ve lisansüstü öğrencilerine ücretsiz E-Posta hizmeti verilmektedir. E-Posta hizmetinden yararlanmak isteyenler aşağıda verilen destek maillerine başvuru yapmaları gerekmektedir.

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı İletişim Bilgileri

Adres (Kampüs) : Kuzey Çevreyolu Erkilet Dere Mah. Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Yerleşkesi Kocasinan/KAYSERİ Telefon : 0 (352) 324 00 00 (pbx) / 1032 Fax : 0 (352) 324 00 04 E-mail : bilgislem@nny.edu.

Basın ve Halkla İlişkiler

Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı; araştırma, durum analizi, hedef kitle ve ana mesaj belirleme süreçlerini yürüterek, çağa uygun iletişim teknikleri ile Üniversitemizi görülebilir ve takip edilebilir hale getiren birimdir.

Hukuk Müşavirliği

Hukuk Müşavirliği; Üniversitenin tasarrufları ile Üniversite Birimlerince işlem tesisinde yürürlükteki mevzuata uygun hareket edilmesi, hukuki konular ve mevzuat yorumunda tereddüte düşülen durumlarda mütalaa vermektedir.

ÖSYM Kayıtları

ÖSYM Kayıt İşlemleri

I.

ÖSYM Kayıt İşlemleri İle İlgili Gerekli Evraklar

1. Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi. 2.

Web Mail

> Akademik / İdari Personel Girişi Giriş yaparken kullanıcı adı olarak e-posta adresinizi yazmanız gerekir. İlk defa mail hesabı kullanacak veya mail hesabında sorun olan personelimiz personelmail@nny.edu.

Rehber

Rektörlük Özel Kalem e-mail: ozelkalem@nny.edu.

Meslek Yüksekokulları

Teknik Gezilerden

Gizlilik Politikası

“Nuh Naci Yazgan Üniversitesi”, kullanıcılardan sağlanan kişisel/özel bilgilerinin gizliliğine ve kanuna uygun şekilde işlenmesine büyük önem vermektedir.

Etkinliklerden

Kampüsten Görüntüler

Kalite Güvence Sistemi

Sosyal ve Kültürel Faaliyetler

Sosyal ve kültürel faaliyetler kampüs yaşamının ayrılmaz bir parçasıdır.

Yemek Menüsü

İhaleler

Güncel İhaleler 1 ) Üniversitemiz Mutfak, Kantin ve Benzeri Yerler Kiralama İhalesi      İlan Tarihi: 16.07.2019      İhale Tarihi : 23.07.

Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi 7 Kalem Tıbbi Cihaz Alımı

Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi 7 Kalem Makina Teçhizat Alımı

Tanıtım Videosu

Yemekhane ve Kafeteryalar

Öğrenim ve Barınma Ücretleri

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Öğrenim Ücretleri İçin Lütfen Tıklayınız 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Barınma Ücretleri  Türkiye genelinde ilk 10.