Eğitim Komisyonu Üyeleri

Unvanı, Adı ve Soyadı Görevi   Prof. Dr. Erkan KÖSE Başkan   Prof. Dr. Hülya UÇAR Üye   Doç. Dr. Ebru DELİKAN Üye   Doç. Dr.

Öğrenci Faaliyetleri Komisyonu Üyeleri

Unvanı, Adı ve Soyadı Görevi  Dr. Öğr. Üyesi Hüsamettin Serkan AKILLI Başkan  Dr. Öğr. Üyesi Bekir ÇELİK Üye  Dr. Öğr.

Bologna Komisyonu Üyeleri

Unvanı, Ad ve Soyadı Görevi  Prof. Dr. Erkan KÖSE Rektör Yardımcısı, Başkan  Prof. Dr. Neriman İNANÇ Üye  Prof. Dr. Cem Abdulkadir GÜRGAN Üye  Prof. Dr.

Tanıtım Komisyonu Üyeleri

Unvanı, Adı ve Soyadı  Görevi  Öğr. Gör. Gülsüm CEBECİ   Başkan  Doç. Dr.

Tanıtım Broşürü Talebi

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi tanıtım materyalleri ve diğer yayınlarımızı, tanitim.basvuru@nny.edu.tr, info@nny.edu.tr eposta adreslerinden talep ettiğiniz taktirde, ilgili belgeler, tanıtım komisyonu tarafından en kısa sürede size ulaştırılacaktır.

Senato Üyeleri

Adı Soyadı  Görevi  Prof. Dr. Ahmet Fazıl ÖZSOYLU  Rektör  Prof. Dr. Erkan KÖSE  Rektör Yardımcısı  Prof. Dr.

E-Posta Hizmetleri

Üniversitemizin akademik ve idari personeli ile lisans ve lisansüstü öğrencilerine ücretsiz E-Posta hizmeti verilmektedir. E-Posta hizmetinden yararlanmak isteyenler aşağıda verilen destek maillerine başvuru yapmaları gerekmektedir.

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı İletişim Bilgileri

Adres (Kampüs) : Kuzey Çevreyolu Erkilet Dere Mah. Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Yerleşkesi Kocasinan/KAYSERİ Telefon : 0 (352) 324 00 00 (pbx) / 1032 Fax : 0 (352) 324 00 04 E-mail : bilgislem@nny.edu.

Basın ve Halkla İlişkiler

Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı; araştırma, durum analizi, hedef kitle ve ana mesaj belirleme süreçlerini yürüterek, çağa uygun iletişim teknikleri ile Üniversitemizi görülebilir ve takip edilebilir hale getiren birimdir.

Hukuk Müşavirliği

Hukuk Müşavirliği; Üniversitenin tasarrufları ile Üniversite Birimlerince işlem tesisinde yürürlükteki mevzuata uygun hareket edilmesi, hukuki konular ve mevzuat yorumunda tereddüte düşülen durumlarda mütalaa vermektedir.

ÖSYM Kayıtları

ÖSYM Kayıt İşlemleri

I.

ÖSYM Kayıt İşlemleri İle İlgili Gerekli Evraklar

1. Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi. 2.

Web Mail

> Akademik / İdari Personel Girişi Giriş yaparken kullanıcı adı olarak e-posta adresinizi yazmanız gerekir. İlk defa mail hesabı kullanacak veya mail hesabında sorun olan personelimiz personelmail@nny.edu.

Kurumsal

Rehber

Rektörlük Özel Kalem e-mail: ozelkalem@nny.edu.tr Tel:+90 (352) 324 00 00 / 1008 Genel Sekreterlik Genel Sekreter e-mail: genelsekreterlik@nny.edu.

Meslek Yüksekokulu

Teknik Gezilerden Görüntüler

Gizlilik Politikası

“Nuh Naci Yazgan Üniversitesi”, kullanıcılardan sağlanan kişisel/özel bilgilerinin gizliliğine ve kanuna uygun şekilde işlenmesine büyük önem vermektedir.

Etkinliklerden Görüntüler

Kampüsten Görüntüler

Kalite Güvence Sistemi

Sosyal ve Kültürel Faaliyetler

Sosyal ve kültürel faaliyetler kampüs yaşamının ayrılmaz bir parçasıdır.

Yemek Menüsü

İhaleler

Güncel İhaleler Üniversitemiz Güvenlik Hizmet Alımı İhalesi İçin Lütfen Tıklayınız.      İlan Tarihi: 13.03.2024      İhale Tarihi : 28.03.

Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi 7 Kalem Tıbbi Cihaz Alımı

Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi 7 Kalem Makina Teçhizat Alımı