Üniversitemiz Erkek Basketbol Takımı 1. Lig’e Yükseldi

Üniversitemiz Erkek Basketbol Takımı, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversitelerarası 2. Lig Basketbol Şampiyonası’nda gruptan çıkarak 1. Lig’e yükseldi.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversitelerarası 2. Lig Basketbol Şampiyonası grup karşılaşmaları sona erdi. Üniversitemiz Erkek Basketbol Takımı, 12-16 Aralık 2016 tarihleri arasında Kuşadası’nda düzenlenen, heyecanlı ve çekişmeli geçen müsabakalarda Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Mustafa Kemal Üniversitesi, Bayburt Üniversitesi ve Erzurum Teknik Üniversitesi Erkek Basketbol takımlarını farklı skorlarla mağlup etmeyi başardı. Üniversitemiz Erkek Basketbol Takımı, Kuşadası Belediyesi Uğur İnan Spor Salonunda ki müsabakalarda aldığı galibiyetlerle adını Üniversitelerarası 1. Lig’e yazdırmış oldu.

Grup karşılaşmaları sonunda Üniversitelerarası 1. Lig’e çıkma başarısı gösteren Üniversitemiz Erkek Basketbol Takımına düzenlenen törenle kupası takdim edildi.