Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği 29 Kalem Cihaz, Makine Teçhizat,Laboratuvar Ekipmanı ve Malzemesi Satın Alınacaktır

Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi ihtiyacı olan 16 Kalem Bilgisayar Donanım ve Network Donanım Satın Alınacaktır

Elektronik Veri Tabanları

VERİTABANI ADI TÜRÜ KONU ALANLARI CAB Bibliyografik+Tam Metin  Tarım, yaşam bilimleri, çevre vs.

Ramazan Menüsü

Kalite Politikamız

Duyurular

Kalite Komisyon Toplantısı Kalite Komisyonu tarafından Kurum İç Değerlendirme Raporuna son şeklini verme çalışmaları devam ediyor.

Yüksek Lisans Not Yükseltme Sınavı Duyurusu

2018-2019 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı sonunda Yüksek lisans programlarında başarılı dersi/dersleri bulunan öğrencilere, Üniversite Senatosunun 23.01.

Lisans Not Yükseltme Sınavı Duyurusu

2018-2019 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı sonunda lisans programlarında şartlı başarılı (FX) veya başarılı dersi/dersleri bulunan öğrencilere, Üniversite Senatosunun 23.01.

Rektörümüz Prof. Dr. Kerim Güney’den YKS Mesajı

Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Kerim Güney, hafta sonu yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) girecek Üniversite adaylarına başarılar dileyerek, “Beklentimiz iyi eğitim almış, başarılı nesillerin yetişmesidir” dedi.

Tercih Edilme Oranları

Kurumlar Arası Yurt İçi ve Yurt Dışı Yatay Geçiş Başvuruları

> 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Kurumlar Arası Genel Not Ortalaması İle Yurt İçi ve Yurt Dışı Yatay Geçiş Başvurusu İçin Tıklayınız.

Üniversitemiz Mutfak, Kantin ve Benzeri Yerler Kiralama İhalesi