SBE İşletme Tezli Yüksek Lisans Programı Mülakat Duyurusu

Mülakat tarihi: 12.09.2018 Mülakat saati: 11.00 Mülakat yeri: İİBF 3.

SBE İktisat Tezli Yüksek Lisans Programı Mülakat Duyurusu

Mülakat tarihi: 12.09.2018 Mülakat saati: 11.00 Mülakat yeri: İİBF 3.

SBE Siyaset Bilimi Ve Kamu Yönetimi Tezli Yüksek Lisans Programı Mülakat Duyurusu

Mülakat tarihi: 12.09.2018 Mülakat saati: 13.30 Mülakat yeri: İİBF 3.

SBE Yeni Kayıt Bilgileri

KAYIT BİLGİLERİ 1.

Bilimsel Araştırma Projeleri Uygulama Esasları ve Proje Hazırlama Kılavuzu

Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi 47 Kalem Makina Teçhizat, Laboratuvar Ekipmanı ve Malzemesi Satın Alımı

Formlar & Belgeler

İletişim

Adres : Kuzey Çevreyolu Erkilet Dere Mah. Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Yerleşkesi Kocasinan/KAYSERİ Telefon : 0 (352) 324 00 00 (pbx) Dahili : 6406 Faks : 0 (352) 324 00 04 E Posta : bap@nny.edu.

TÜRKİYE İŞKUR TOHUM OTİZM VAKFI T.C.

Yüksek Lisans Not Yükseltme Sınavı Duyurusu

2018-2019 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı sonunda Yüksek lisans programlarında başarılı dersi/dersleri bulunan öğrencilere, Üniversite Senatosunun 23.01.

Lisans Not Yükseltme Sınavı Duyurusu

2018-2019 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı sonunda lisans programlarında şartlı başarılı (FX) veya başarılı dersi/dersleri bulunan öğrencilere, Üniversite Senatosunun 23.01.

Çalışma İlkelerimiz

Faaliyetlerimiz

-Üniversitemizin yenilenen ana web sayfasında engelliler için bir bölüm oluşturulması için girişimde bulunulmuş ve sayfanın hazırlanması sağlanmıştır.

Mevcut Durum

Fiziki durum

Görevlerimiz

1-Üniversitemizde yükseköğrenim gören engelli öğrencilerin, öğrenim hayatlarını ve toplumsal katılımlarını kolaylaştırmak için gerekli tedbirleri almak ve bu yönde düzenlemeler yapmak.

Tanıtım

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimi Prof. Dr. Neriman İNANÇ   Başkan Doç. Dr. Fatih ERTUGAY Üye Dr. Öğr. Üyesi Füsun KOCATÜRK Üye Dr. Öğr.

İletişim

Adres : Kuzey Çevreyolu Erkilet Dere Mah. Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Yerleşkesi Kocasinan/KAYSERİ Telefon : 0 (352) 324 00 00 (pbx) Faks : 0 (352) 324 00 04 E Posta : engelsiz@nny.edu.

469 Kalem Cihaz, Makina Teçhizat, Laboratuvar Ekipmanı ve Malzemesi Satın Alınacaktır

Galeri

-Üniversitemizin ana web sayfasında engelliler için bir bölüm oluşturulmuştur. Bu sayfada, faydalı linkler, engelli öğrenci ve gönüllü öğrenci başvuru formları yer almaktadır.

Kalite Komisyonu Misyon & Vizyonu

Kurum Kalite Politikası

Kalite Komisyonu Üyeleri

Başkan         Prof. Dr. Kerim GÜNEY (Rektör) Üye              Prof. Dr. Neriman İNANÇ (Sağlık Bilimleri Enstitüsü) Üye              Prof. Dr. Cem A.

Kurum İçi Değerlendirme Raporları

Kalite Komisyonu Organizasyon Şeması

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği 82 Kalem Cihaz, Makine Teçhizat,Laboratuvar Ekipmanı ve Malzemesi Satın Alınacaktır